Jordan 4 Retro Mil. Svart: Tidlös Klassisk, Modern Twist

Jordan 4 Retro Mil. Svart: Tidlös Klassisk, Modern Twist

Klassisk reproduktion, militär stil

PK God Jordan 4 Retro Military Black är en klassisk sneaker som har omarbetats för den moderna tiden. Den här skon släpptes i maj 2022 och har ett elegant svartvitt färgschema med militärinspirerade detaljer. Det är ett måste för alla sneakerhead- eller Jordan-fans.

Svart och vitt, färgstarkt och mångsidigt

Ovandelen i premiumläder på PK God Jordan 4 Retro Military Black, tillverkad för hållbarhet och komfort. Skon har en tåbox i vitt läder, häl och mellanfot, med svarta läderöverdrag på sidorna och plösen. Skon har även en ljusgrå Durabuck-tålinda och nätade TPU-inlägg.

Air Jordan 4 Retro Military Black har en synlig Air-Sole-enhet i hälen för dämpning och stöd. Skon har även en mellansula i polyuretan och en yttersula i gummi.

Visa din personlighet, bekväm och bärbar

Den snygga och mångsidiga Air PK God Jordan 4 Retro Military Black är lämplig för olika tillfällen. Det eleganta svartvita färgschemat är tidlöst och kommer aldrig att gå ur mode. De militärinspirerade detaljerna ger en touch av spets och sofistikering.

Moderiktigt och trendigt, ett måste

Air Jordan 4 Retro Military Black släpptes i maj 2022 och såldes för $210. Skon finns fortfarande att köpa hos utvalda återförsäljare.

Bekväm och bärbar, moderiktig och mångsidig

Air PK God Jordan 4 Retro Military Black är ett måste för alla sneakerheads eller Jordan-fans. Det är en klassisk sko med en modern twist som aldrig kommer att gå ur mode.

 

sanantoniospursclub

196 Blog posts

Comments